Rabobank opnieuw hoofdsponsor Open Fries Kampioenschap

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland is hoofdsponsor van de 3e editie van het Open Fries Kampioenschap One Wall Handball. MKF De Wide Stege kan door deze sponsoring extra allure geven aan het toernooi. Naast het Keatsplein zal een Ferdivedaasjeplein worden opgetuigd. Sport en gezelligheid dus!

De 3e editie van het Open Fries Kampioenschap One Wall Handball zal worden gehouden op 16, 17 en 20 juni op it Keatsplein op Sportpark De Bining te Jirnsum.

De club heeft besloten om van dit evenement, dat voor het eerst in juli 2012 is gehouden, haar jaarlijkse hoogtepunt op de wedstrijdkalender te maken. Het toernooi zal in 2014 naast een dames- en hereneditie voor het eerst ook een Heren 50+ editie kennen.

De voorrondes zullen worden gespeeld op maandag en dinsdag. Op vrijdagavond vindt de ontknoping plaats met de halve finales en finales in alle categoriën. Alle wedstrijddagen wordt er gestart om 19.00 uur.
 
Er zijn in de dames en de heren categorie de volgende rankingpunten te verdienen: Frysk kampioen 20 punten, runner-up 10 punten. (Regional Heroes) 
 

Winnaarsgalerij:

Heren
2012 A. Wijtsma / P. IJsselmuiden
2013 J. v.d. Vaart / J. Siegersma

Dames
2013 M. Scheffer / N. Steenstra

Links:
Verslag IFKM 2013
Verslag IFKM 2012
Picture as Art . com